SLJEDEĆI MOGUĆI KORAK

Hrvatska ima još jedan potez protiv nepoželjnih Crnogoraca: Upozorili ih na novu mjeru

02.08.2024.
u 06:36

Zbog otvorenih proruskih stavova i drugih otežavajućih okolnosti antieuropskog djelovanja Andrija Mandić, Milan Knežević i Aleksa Bečić odavno su mogli završiti na schengenskoj crnoj listi

Ključne riječi

Komentara 22

PR
pravednik2
06:55 02.08.2024.

Odmah zatražiti zabranu ulaska u Schengen. Jadnicima nije utrpan Euro. "Jadnici" su uzeli nasilno Euro, da se oslobode obezvrjeđenog dinara, kojeg su bivša braća iz Beograda printala na tone.

Avatar Nikola Šubić Zrinski
Nikola Šubić Zrinski
08:30 02.08.2024.

Mandatu, Kneževiću i Bečiću je trebalo puno prije izglasavanja rezolucije zabraniti ulazak u Hrvatsku, ali Hrvatska se čak i otvorenim neprijateljima ne želi zamjeriti. Pa još kao šlag na tortu Predsjednim RH vraća ratne brodove u luku zabranjujući vojnu vježbuu u našem moru da se ti isti susjedi kojima smo zabranili ulaz u državu, ne bi uznemirili. Tragikomičan predsjednik u funkciji srpskog sveta

RA
Raptor
07:20 02.08.2024.

I treba im zabraniti ulaz u zemlje Schengena, ali to naša vanjska politika nije u stanju ishoditi, kao niti što Vlada nije u stanju iskoordinirati postupanje svih institucija prema CG. Jučer je Hrvatska agencija za civilni zračni promet potpisala Memorandum o razumijevanju s CG. Za Direktoricu izgleda ne znači ništa što je Vlada postupanje Skupštine CG proglasila neprijateljskim činom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije