PROMO

Crypto All-Stars spreman voditi meme kriptovalute nakon što je pretprodaja premašila 750.000 dolara

C
05.09.2024.
u 11:00

Crypto All-Stars prikupio je 750.000 dolara i spreman je preoblikovati staking meme kriptovaluta.

Uzbuđenje oko meme kriptovaluta raste, a trgovci se okreću prema Crypto All-Stars (STARS) kao diverzificiranoj opciji u cijelom sektoru.

Projekt trenutno prolazi kroz pretprodaju, u kojem je prikupljeno 750.000 dolara.

Crypto All-Stars bit će prvi ujedinjeni staking protokol za meme kriptovalute. Ovaj koncept će promijeniti sve za one koji drže tokene iz šale.


Oklada na STARS uklanja nagađanje iz trgovanja meme kriptovaluta

Meme kriptovalute su poput lutrijskih listića – pružaju ogromne prinose, ali su često igra čiste sreće. To je bilo tako do pojave Crypto All-Starsa.

Projekt djeluje kao infrastrukturna igra za meme kriptovalutE, što znači da će se koristiti kao operativna komponenta unutar sektora. Zbog toga je to više diverzificirana opcija od drugih meme kriptovaluta na tržištu, koji su uglavnom imovina bez korisnosti temeljena na određenoj šali ili trendu.

Netko se vjerojatno pita – što je točno Crypto All-Stars? Dopustite da objasnimo.

Crypto All-Stars je staking protokol za meme kriptovalute koji omogućuje korisnicima da stakeaju meme kriptovalute s bilo kojeg blockchaina. Koristi Ethereumov ERC-1155 standard za multi-tokene kako bi to omogućio i očekuje se da će podržavati sve vodeće meme projekte, uključujući Dogecoin, Shiba Inu i Pepe.


Crypto All-Stars spreman je voditi meme kriptovalute nakon što je pretprodaja premašila 750.000 dolara

Po prvi put, vlasnici meme kriptovaluta širom industrije mogu zarađivati novac od svojih tokena bez da ih prodaju. To mijenja dinamiku tržišta.

Prije su morali prodati svoje meme kriptovalute kako bi ostvarili profit. Sada ih mogu zaključati u "Meme Vault" Crypto All-Starsa i živjeti od pasivnog prihoda.

S manje pritiska na prodaju, cijene meme kriptovaluta bi mogle naglo porasti. MemeVault još nije pokrenut, ali investitori već zarađuju putem stakinga Crypto All-Starsa.

Oni to rade kroz STARS staking, koji je aktivan i trenutno pruža APY od 1.905%. Međutim, ovaj APY će se smanjivati s vremenom. Velike nagrade su na raspolaganju prvima koji se uključe.


Meme manija zahvaća Tron i BSC

Nitko nije ovo očekivao – sezona meme kriptovaluta započela je na Tron i BSC, a da bi netko predvidio ove trendove, morao bi biti za ekranom 18 sati dnevno.

Dok su se većina maloprodajnih trgovaca usredotočila na meme kriptovalute na Solani, Ethereumu i Baseu, tržište je opet napravilo suprotno od onoga što su svi mislili, s eksplozijom meme kriptovaluta na Tronu i BSC-u.

Da bi zaradili na ovom tržištu, trgovci trebaju imati vrijeme, vještinu i sreću na svojoj strani. To je recept koji uspijeva samo malobrojnima.

Zbog toga nešto poput Crypto All-Starsa privlači svačiju pažnju. U trenucima kada memetička aktivnost raste, Crypto All-Stars bi mogao apsorbirati dio te likvidnosti.

Kako bi pristupili MemeVault-u, korisnici moraju držati STARS. I što ih više imaju, to više mogu zaraditi. Drugim riječima, kako cijene tokena podržanih u MemeVault-u rastu, tako će rasti i vrijednost STARS-a.

Zamislite Crypto All-Stars kao ETF za sve vodeće meme kriptovalute.

I koncept se brzo širi. Jacob Bury sugerira da ima potencijal za 10x rast nakon što se pojavi na burzama.

"To je visokorizična, visokodohošna stvar, ali izgleda prilično zanimljivo, i možda bismo mogli vidjeti nešto dobro ovdje," rekao je.


Crypto All-Stars pretprodaja obećava najbolju cijenu danas

Investiranje u Crypto All-Stars je jednostavno. Pretprodaju prihvaća ETH, USDT, BNB i plaćanja putem bankovne kartice.

Nakon završetka kampanje, STARS će se pojaviti na burzama, a investitori u pretprodaji mogu preuzeti svoje tokene. Projekt je prošao reviziju od strane Solid Proof-a i Coinsult-a.

Osim značajnih investitora i podrške analitičara, revizije pametnih ugovora od vodećih sigurnosnih tvrtki potvrđuju legitimnost i dugoročni potencijal projekta.

Za one koji žele kupiti, sada bi mogao biti najbolji trenutak. To je zato što se očekuje porast cijene tijekom kampanje, a sljedeći porast vjerojatno će biti kasnije danas.

Za više informacija, posjetite web stranicu Crypto All-Stars ili pratite projekt na X-u i Telegramu.

Posjetite Crypto All-Stars

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije