Afera HEP

Čubelić se išetao iz Remetinca nakon pet mjeseci pritvora

\'16.02.2009., Zagreb - Konferencija za tisak u termoelekrtrani, u Zagorskoj 1, povodom kvara zbog kojeg je zapadni dio Zagreba ostao bez grijanja. Milan Bandic i Petar Cubelic.  Photo: Davor Puklavec
Davor Puklavec/Pixsell
30.11.2010.
u 20:12

Željko Kljaković Gašpić, bivši član uprave HEP-a, također osumnjičen u aferi, ostaje u zatvoru

Petru Čubeliću iz Splita, bivšem direktoru proizvodnje u HEP-u, osumnjičenom zbog dogovaranja mita od 16 milijuna kuna s Antom Matićem i dr. Ljubom Bušićem, čelnicima tvrtke Monting PIM, ukinut je boravak u istražnom zatvoru.

Čubelić je u Remetincu bio od sredine lipnja kada su uhićeni i čelnici Monting PIM-a.

Željko Kljaković Gašpić, bivši član uprave HEP-a, također osumnjičen u aferi, ostaje u zatvoru.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
07:02 01.12.2010.

Ovaj ima toliko love,,da ga nisu mogli više zadržati,,ovaj je još deblji u novcu i od Mravka,,ma sve mi je to sumnjivo,,otkuda ljudima toliko novca ???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije