Priprema i kušanje delicije
Čvarak fest privukao gastronome u Karanac
U baranjskom selu Karanac prezentirana je u nedjelju vještina pripreme popularne hrvatske delicije na manifestaciji koja je privukla brojne posjetitelje iz cijelog kraja.
Komentara 37
OB
Čvaraka se treba doslovno nažderati s lukom ,u suprotnom to nije to..domaćih čvaraka naravno,a ovo smeće što prodaju po lancime ne nudit ni psima jer ih ne žele jesti
LU
cvarke jesti je nezdravo, ali i ja ih volim !!!! netreba se nazderati ali malo probati....
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Da li su ih pekli ili topili?