Priprema i kušanje delicije

Čvarak fest privukao gastronome u Karanac

Sajam čvaraka (1)
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/13
27.11.2011.
u 15:11

U baranjskom selu Karanac prezentirana je u nedjelju vještina pripreme popularne hrvatske delicije na manifestaciji koja je privukla brojne posjetitelje iz cijelog kraja.

Ključne riječi

Komentara 37

KA
kajinx
16:44 27.11.2011.

Da li su ih pekli ili topili?

OB
-obrisani-
18:13 27.11.2011.

Čvaraka se treba doslovno nažderati s lukom ,u suprotnom to nije to..domaćih čvaraka naravno,a ovo smeće što prodaju po lancime ne nudit ni psima jer ih ne žele jesti

LU
lutomirski
16:18 27.11.2011.

cvarke jesti je nezdravo, ali i ja ih volim !!!! netreba se nazderati ali malo probati....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije