NEOČEKIVANI OBRAT

D. Vukšić koji je ubio A. Keserovića pušten da se brani sa slobode

Dražen Vukšić
Nel Pavletić/Pixsell
06.02.2012.
u 19:17

Nakon godinu i tri mjeseca pušten je iz pritvora optuženi za ubojstvo Alena i ranjavanje Suada Keserovića, optužba blaža

Dražen Vukšić (31), optužen za ubojstvo Alena i pokušaj ubojstva Suada Keserovića u krvavom obračunu u lokalu Omega u Jušićima u studenome 2010., nakon rasprave koja je u ponedjeljak održana na riječkom sudu izašao je iz pritvora i u nastavku suđenja branit će se sa slobode. Do ponedjeljka, Vukšić je bio optužen za “klasično” ubojstvo i pokušaj ubojstva, no zamjenica županijskoga državnog odvjetnika Stela Pezić Mišović izmijenila je kvalifikaciju pa se Vukšića sada tereti za ubojstvo na mah i pokušaj ubojstva na mah koje je počinio doveden bez svoje krivnje u razdraženost i prepast napadom. No, pritom je, tvrdi tužiteljstvo, prekoračio nužnu obranu.

U dosadašnjem tijeku postupka više svjedoka potvrdilo je da je pucnjavi prethodio žestoki fizički obračun braće Keserović s optuženim i opovrglo tvrdnje S. Keserovića da je Vukšić pucao bez povoda. Vukšić, o čemu svjedoče i fotografije privođenja nakon krvavog obračuna, bio je plav od modrica, s natečenim kapcima, a svjedoci su iskazivali da su ga braća Keserović tukla šakama i nogama te metalnim stolom. Povod susretu Vukšića i Suada Keserovića u Omegi bilo je rješavanje ranijih nesuglasica među njima iz kluba “Mrak” iz kojega je Vukšić, koji je ondje radio kao izbacivač, udaljio Suada. No, u Omegu je, tvrdio je Suad Keserović, slučajno navratio i Alen Keserović.

Komentara 2

Avatar sultan46
sultan46
23:55 06.02.2012.

Kod bosanaca se uvijek nesto slucajno desi...

Avatar Darko zg
Darko zg
13:03 07.02.2012.

sad treba da nekog drugog ubije.STRAŠNO

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije