Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
brojne novosti
Povratak na članak

Danas je zadnji dan za predaju porezne prijave u Njemačkoj, ako zakasnite kazne mogu biti paprene

Valjalo bi obratiti pažnju na paušalnu stopu za kućni ured i putovanje na posao te naknadu za skraćeno radno vrijeme.

Komentari 3

Avatar nekakav
nekakav
10:50 31.10.2022.

a kad ćete ovakvu obavijest staviti za hrvatsku? i naglasiti da su i kod nas velike kazne za neprijavljivanje? kao i za neprijavljivanje promjene boravišta? kolko naših je vani, a da to nije prijavilo policiji? i kolko će ih se opet čuditi kad im naša porezna pošalje obračune po par desetaka tisuća kuna? zato jer se nisu odjavili... mi smo narod koji voli sjediti na dvije stolice. jednu u njemačkoj gdje radimo, a drugu, kod zubara i doktora, u hrvatskoj, gdje se popravljamo, jer je 'vani' puno skuplje. gledam lika neki dan, njemačke tablice, pun sebe i oko sebe, u čekaonici ne zna stati s pričama kako dobro živi vani, sve jeftinije nego kod nas, a onda ga prozovu i ode doktoru... i izlazi van, ljut jer ne može dobiti termin za operaciju, zbog toga što on doma dolazi svaki 4. tjedan na produljeni vikend, i teško si bude to uskladio... pa što se ne liječiš u njemačkoj?!

VL
Avatar DIXI
DIXI
17:40 31.10.2022.

Baš dobro da ste sve objavili lijepo na hrvatskom. Ja iz "Tirinške" sad i to znam. Filen dank.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.