Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRAŠNI PRIZORI U SRBIJI
Povratak na članak

Dankina oca i majku odvezla hitna pomoć, oglasio se djed: 'Izvan sebe sam, ne mogu povjerovati u to'

Danku Ilić, djevojčicu za kojom je tragala cijela Srbija, automobilom su pregazili zaposlenici komunalnog poduzeća Vodovod Bor i potom bacili njezino tijelo na otpad

Komentari 3

Avatar Looney Tunes
Looney Tunes
12:01 04.04.2024.

Sad bi trebalo onog urednika Informera, koji je nagovarao snimatelja da udari ujaka djevojčice, objesiti naglavačke u selu, da ga pljunu svi koji prolaze tud. ...Osim tog, stvarno nije jasno što se čekalo 10 dana? Čim je kamera u seluu snimila fiata kako juri u vremenskom okviru 10minuta, , bilo je najlogičnije objašnjenje! ..ali Srbi žive na mitovima i "belosvetskim zaverama"... Sve mora biti nekakvo "misteriozno" i "neobjašnjivo" čudo kod njih, iako im Okamova britva kaže da je najjednostavnije riješenje često i najvjerojatnije.

VL
B7
B79658
12:43 04.04.2024.

Ostavili malenu na deponiju,kao krpu i nakon toga se odvezli,za to bi trebali dobiti maksimalnu kaznu,tako gdje god da ce sluziti kaznu zatvorenici ce se pobrinuti za njih te ce im za to prirediti dobrodoslicu.

VL
ME
MediciKM
11:42 04.04.2024.

Koliko rupa ima u ovoj priči....pokoj vječni malom anđelu...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.