Rođena u Kanadi

Davorka Pazanin nova je direktorica Ikee Hrvatska

Foto: IKEA
1/2
01.08.2024.
u 12:57

Nakon šest godina uspješnog vođenja hrvatskog tržišta, Nikolaos Migkianis, prethodni direktor tržišta, nastavlja svoju karijeru u tvrtki Ikea Švicarska, priopćili su iz Ikee

Davorka Pazanin preuzela je funkciju direktorice tržišta Ikea Hrvatska. Bit će odgovorna za vođenje i nadgledanje cjelokupnog poslovanja tvrtke Ikee Hrvatska d.o.o., što uključuje robnu kuću Ikee u Zagrebu, šest Ikea dostavnih centara – Dubrovnik, Osijek, Pula, Rijeka, Split i Zadar, te Ikea Studio za planiranje u Splitu, priopćili su danas iz te kompanije, ističući kako je Pazanin funkciju preuzela od početka lipnja.

Davorka Pazanin rođena je u gradu Bramptonu u Kanadi, a diplomirala je na Sveučilištu u Torontu. Svoju je karijeru gradila u tvrtki Ikea više od 20 godina, počevši u Kanadi kao studentica, a kasnije nastavivši na raznim pozicijama. Organizaciji Ikea Jugoistočna Europa (uključuje tržišta Hrvatske, Rumunjske, Slovenije, Srbije i Ukrajine) Pazanin se pridružila 2010. godine kao regionalna voditeljica prodaje.

Na toj je poziciji imala priliku sudjelovati u otvaranju svih mjesta susreta s kupcima na svih pet tržišta regije, a posljednjih pet godina bila je na poziciji komercijalne direktorice za regiju, upravljajući prodajom, e-trgovinom, centrom za podršku kupcima te odjelima marketinga, dizajna i hrane.

- Moja odluka o dolasku u organizaciju Ikea Jugoistočna Europa prije više od deset godina mahom je bila vođena željom da se vratim svojim korijenima i sudjelujem u otvaranju robne kuće Ikea u Hrvatskoj. Gledajući unatrag kako se tržište razvijalo i kako je Ikea doprinijela trendovima u opremanju domova, bivajući uvijek dobar susjed i partner od povjerenja, zahvalna sam svim svojim kolegama i partnerima koji su tome pridonijeli - rekla je Pazanin ističući kako fokus Ikee u nadolazećim vremenima ostaje na viziji stvaranja boljeg svakodnevnog života za što više ljudi.

VEZANI ČLANCI:

- Naš fokus bit će na razvoju višekanalne prodaje, dok ćemo naša rješenja za opremanje doma nastojati učiniti još dostupnijima, bilo gdje i bilo kada ih kupci budu trebali, nastojeći uvijek biti na raspolaganju, a prije svega pristupačni s našom ponudom - rekla je nova direktorica Ikee.

Nakon šest godina uspješnog vođenja hrvatskog tržišta, Nikolaos Migkianis, prethodni direktor tržišta, nastavlja svoju karijeru u tvrtki Ikea Švicarska, priopćili su iz Ikee.

GALERIJA Ruši se dio povijesti: Legendarno odmaralište pretvara se u hrpu građevinske šute

1/34
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije