NAGOMILANI PROBLEMI

Demografski poraz: Iseljeni se ne vraćaju, obitelji s djecom i dalje odlaze

12.08.2024.
u 19:02

Najnoviji statistički podaci srušili su mit o uspješnim potezima države. Lani smo, doduše, dobili najviše doseljenika, ali to su strani radnici i ukrajinski izbjeglice, pomaka u zaustavljanju iseljavanja – nema

Komentara 53

BJ
bjmaro
19:40 12.08.2024.

Sta veli prof T. Jurić ? U mom kraju vraćaju se cijele obitelji iz Njemačke . Polako s analizama . Ne razumijem kome je potrebno to crnilo po svaku cijenu ,

Avatar sluganski_svakidan
sluganski_svakidan
19:49 12.08.2024.

Neki se iseljuju i zbog "kvalitete" medija u Hrvatskoj!!

GO
Godežav
07:25 13.08.2024.

Zna li tko o čijim se statističkim podacima radi? Ne mogu pronaći te podatke niti u Državnom zavodu za statistiku. Vjerojatno je riječ o mojem nesnalaženju, ali ipak ako tko zna gdje se ti podaci mogu pregledati...hvala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije