NIKAD NAPETIJI PREDIZBORI U SAD-U

Demokrati će za potpredsjednika gurati bijelog muškarca, u igri su Cooper, Shapir, Pritzker i Waltz

22.07.2024.
u 14:11

Trump će protiv sebe imati troje jakih ljudi: predsjedničkog kandidata Demokrata (vjerojatno Kamalu Harris) potpredsjedničkog kandidata koji je zasad nepoznat, te aktualnog predsjednika SAD-a Joea Bidena koji će sigurno koristiti svaku priliku da ugrozi Trumpa.

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar Art of Noise
Art of Noise
15:15 22.07.2024.

Vidim da ovdje ima i (američkih) Židova kao potpredsjednički(h) kandidat(a). Nisam antisemitkinja, ja sigurno nisan, ali odluče li se Demokrati za (američkog) Židova, neka odma' upišu poraz na predsjedničkim izborima. Iz istog razloga je Al Gore izgubio izbore 2000. godine kad je uzeo za potpredsjednika (američkog) Židova Joea Liebermana. Amerikanci, posebno protestanti, posebno evangelici, iako podržavatelji Izraela, nikada neće dopustiti da im potpredsjednik bude (američki) Židov, kamoli predsjednik. Najviše što mogu dogurati jest pozicija državnog tajnika kao što je to bio naturalizirani (američki) Židov Henry Kissinger. Stvari su tu dublje i veće nego politika sama.

Avatar Tombstone
Tombstone
21:40 22.07.2024.

Crnkinja? Amerikanka azijskog porijekla? Dajte odlucile vec jednom. Uz cinjenicu koju ne spominjete, njezin djed bio je velikim trgovac problem na Jamaici. Sto republikanci sigurno nece zaboravili spomenuti. Kao ni slucaju kad iako znavsi da je covjek nevin kao tuziteljj u CA nije zaustavila izvrsenje smrtne kazne. Tada joj je, na zalost nevinoga, politicki bilo potrebna sto vise osuda....

Avatar Digger_x
Digger_x
14:50 22.07.2024.

lak posao za laprdalo Donalda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije