Desotonizacija, nova faza Putinovog 'džihada': Pozivaju se na Boga, a oko sebe rade pakao

30.10.2022. u 12:24

To pokazuje i Putinova agresija na Ukrajinu, na koju je najprije navalio zbog 'denacifikacije', a sada zbog 'desotonizacije'

Ključne riječi

Komentara 12

Avatar OliveP.
OliveP.
12:57 30.10.2022.

"Pozivati će se na religiju da bi religiju uništio; čak će govoriti o Kristu da je bio najveći čovjek koji je ikada živio; reći će da je Njegova misija bila osloboditi ljude od služenja praznovjerju i od fašizma: koji nikadaa neće definirati; govoriti će ljudima s kim se smiju i ne smiju ženiti i razvoditi, tko smije rađati djecu, a tko ne smije."

LA
Latigo
10:39 02.11.2022.

Ruska vojska na svojim kapama ima sotonistički simbol-crvenu zvijezdu petokraku, i pod tim simbolom oni se, kao, bore za "desotonizaciju" Ukrajine. Na ovakvu idiotsku rusku propagandu mogu samo maloumni nasjedati.

SA
sasha68
14:47 30.10.2022.

meni su super ovi koji i dalje puse putina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije