Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKO OZLIJEĐENI

Detalji sudara kod Vinkovaca: Zabila se u teretnjak iz drugog smjera, dvoje djece ispalo kroz staklo

PU vukovarsko-srijemska
08.04.2023.
u 16:32

Dvoje djece, koje je na zadnjem sjedištu osobnog automobila prevozila 27-godišnjakinja, nije bilo vezano sigurnosnim pojasima te su uslijed udara ispali iz automobila

Ovog petka u poslijepodnevnim satima došlo je do teške nesreće kod Vinkovaca u kojoj su sudjelovala dva vozila, a pet osoba je ozlijeđeno. Policija se naknadno i oglasila nakon obavljenog očevida, navodeći kako je sudar nastao zbog kvara na stražnjem kotaču automobila vozačice (27).

Naime, policija je utvrdila kako je zbog tehničke neispravnosti došlo do eksplozivne dekompresije pneumatika stražnjeg lijevog kotača osobnog automobila vinkovačkih registracijskih oznaka, uslijed čega je 27-godišnjakinja izgubila nadzor nad upravljačem i vozilom prešla na suprotnu prometnu traku, gdje je udarila u teretni automobil – kombi daruvarskih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 28-godišnjak, dolazeći joj u susret, javlja policija.



''Dvoje djece, koje je na zadnjem sjedištu osobnog automobila prevozila 27-godišnjakinja, nije bilo vezano sigurnosnim pojasima te su uslijed udara ispali iz automobila kroz vjetrobransko staklo i pali u zemljani odvodni kanal, prilikom čega je jedno dijete zadobilo teške tjelesne ozljede opasne po život, a drugo teške tjelesne ozljede. Djeca su iz OŽB Vinkovci prevezena u KBC Osijek na daljnje liječenje. U prometnoj nesreći teške ozljede zadobila je i 27-godišnja vozačica, dok su 31-godišnji suvozač u njenom automobilu i 28-godišnji vozač kombi vozila lakše ozlijeđeni'', dodaju. Kod oboje vozača nije utvrđena prisutnost alkohola, no protiv 27-godišnje vozačice podnijet će se kaznena prijava zbog sumnje u izazivanje prometne nesreće. 

>> VIDEO Vozačica BMW-om udarila u teretnjak u trogirskoj luci, oboje završili u moru


 
Ključne riječi

Komentara 9

DU
Deleted user
23:25 08.04.2023.

"zbog tehničke neispravnosti došlo do eksplozivne dekompresije pneumatika stražnjeg lijevog kotača" !? Mili Bože... zar je to novohrvatski izraz za "pukla guma"?

Avatar brons
brons
17:25 08.04.2023.

Eksplozivna dekompresija pneumatika, kaj je to?

Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
16:35 08.04.2023.

Gabi opet vozi?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije