jedna osoba uhićena

Detalji pucnjave u Solinu: Muškarcu propucana noga, susjedi su u šoku

Jedna osoba ozlijeđena u pucnjavi u Solinu
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/4
31.10.2023.
u 21:42

Pucnjava se dogodila oko 19.30 sati, a ozlijeđena osoba je kolima Hitne medicinske pomoći prebačena na liječenje u KBC Split.

Jedna je osoba ozlijeđena u pucnjavi do koje je došlo večeras oko 19,30 sati u ugostiteljskom objektu u Solinu te je prevezena u bolnicu, a osoba koja se dovodi u vezu s tim događajem je uhićena, potvrdila je splitska policija. U tijeku je očevid. 

Kako Dalmacija Danas neslužbeno doznaje ozlijeđeni je 1985. godište, a isto je godište i uhićeni muškarac. Ozlijeđena osoba prevezena je na pružanje liječničke pomoći u KBC Split, ali stupanj ozljeda još nije poznat. Neslužbeno se doznaje da je ozlijeđenoj osobi propucana noga.

VEZANI ČLANCI:

Kako se doznaje od stanovnika koji žive u blizini u ugostiteljskom objektu do danas nisu zabilježeni bilo kakvi izgredi. Prema riječima jednog stanara, do večeras ovdje nije bilo nikakvih policijskih intervencija. Sada je sve oblijepljeno policijskim trakama.

- Ništa nisam čuo, vidio sam kolonu policijskih auta kroz prozor pa sam izašao vidjeti što se događa. Ništa novo u ovom gradu - kazao je Solinjanin koji živi u blizini mjesta događaja. 

Video: Pucnjava u bolnici u Japanu: Ozlijeđeni liječnik i pacijent, osumnjičenik pobjegao

Ključne riječi

Komentara 4

MA
MarkoFind
02:06 01.11.2023.

Opet BH posla po predgrađima Splita...

AL
AlfaMike
22:16 31.10.2023.

Svašta se piše, a ljudi se malo porječkali gdje će proslaviti 20 godina mature.

DM
D'Mich
01:28 01.11.2023.

Dakle tip je došao sa pucaljkom u kafić. Meni dovoljno,.Ja kad izlazim ja ne nosim ni nož a kamoli vatreno oružje. A ko god je izašao sa oružjem bilo kakvim treba u zatvor bez objašnjavanja iz generalnog principa. Zatvor odmah. Preventivno. Što duže to bolje. Ne podnosim takve ljude.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije