NIJE ŽIVOTNO UGROŽENO

Dijete iz automobila strave na A3 je bolje: 'Premjestili smo ga s intenzivne na odjel'

Dvije osobe smrtno stradale u prometnoj nesreći na autocesi A3 između čvora Okućani i Novska
Foto: Edina Zuko/PIXSELL
1/7
02.06.2024.
u 11:37

U nesreći su, kako se neslužbeno doznaje, poginuli roditelji djeteta.

Dobre vijesti u teškoj situaciji stižu iz KBC-a Zagreb. Dvogodišnje dijete koje je hitno prebačeno na Rebro nakon teške prometne nesreće na A3 u petak poslijepodne je dosta bolje. Kako su kazali iz KBC-a Zagreb, dijete nije životno ugroženo te je stabilno. 

- Dijete je stabilno i premješteno je iz intenzivne na odjel - rekao je za 24sata pomoćnik ravnatelja za kvalitetu zdravstvene zaštite, primarijus dr. Milivoj Novak. Podsjetimo, u nesreći su, kako se neslužbeno doznaje, poginuli roditelji djeteta

Inače, u petak oko 15 sati policija je dobila dojavu o prometnoj nesreći na autocesti A3 između Okučana i Novske, a u kojoj su sudjelovali kamion i osobni automobil. Od posljedica nesreće dvoje ljudi je smrtno stradalo, dok je dijete prebačeno u novogradišku bolnicu, odakle su ga hitno prevezli u KBC Zagreb.

Dijete je prvo bilo smješteno na Odjelu za pedijatrijsku intenzivnu medicinu, gdje su najugroženiji pacijenti. Ravnatelj novogradiške bolnice u koju je dijete prvotno zaprimljeno potvrdio je ranije kako dijete ima teške ozljede više organskih sustava. No situacija se promijenila na bolje te je dijete sad s intenzivne prebačeno na klasičan odjel.

VEZANI ČLANCI:

Dvije osobe smrtno stradale u prometnoj nesreći na autocesi A3 između čvora Okućani i Novska
1/7

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije