NEVJEROJATNA PRIČA

Ljubavni trokut u Doboju: Čistačica ukrala 17.000 eura da vrati direktora. U sve se uključio i Interpol

Foto: pixabay
1/5
10.10.2024.
u 21:47

Cijeli slučaj, nakon završene istrage, predan je hrvatskom pravosuđu, a protiv 29-godišnjaka je podignuta optužnica za prevaru. Prema optužnici, okrivljeni će morati vratiti novac ukoliko bude osuđen.

Ako mislite da ste čuli sve priče o zabranjenoj ljubavi, prevari i nadnaravnim silama, gadno se varate. Na širem području Doboja, ljubavni prekid između čistačice i direktora tvrtke pokrenuo je nevjerojatni lanac događaja koji su doveli do međunarodne istrage, uključujući Interpol i istražitelje iz Hrvatske i BiH.

Sve je počelo kada je ljubavna veza između čistačice i direktora pukla, jer je on pronašao drugu partnericu. U očaju, čistačica se obratila onima koji se bave skidanjem uroka, uvjerena da je njihova veza uništena zbog crne magije. Na Facebooku je naišla na profil osobe koja se predstavljala kao Hodža Murat, specijalist za proricanje sudbine i uklanjanje crne magije. Međutim, kasnije će se ispostaviti da se iza tog profila krije, 29-godišnjak iz Zagreba, piše Danica.hr. 

Nakon što mu je ispričala svoj problem, Hodža Murat  ju je uvjerio da je njihovu vezu prekinula crna magija koju je postavila neka druga žena iz tvrtke. Kako bi "uklonio uroke", zatražio je od nje da mu donese novac koji nađe kod direktora. Ona je iz njegove jakne uzela bijelu kuvertu u kojoj se nalazilo oko 17.000 eura, i predala je osobi koja se predstavila kao svećenik ispred trgovačkog centra Tropic u Modriči.

VEZANI ČLANCI: 

Kasnije, u očaju, priznala je direktoru što je učinila. U suzama je ponavljala da je svjesna svoje pogreške, dok je direktor potvrdio da je ona ranije više puta donosila tu istu kuvertu s novcem po njegovim uputama.

Direktor je slučaj prijavio policiji u Doboju, koja je zatražila pomoć od Interpola. Zahvaljujući snimkama nadzornih kamera i podacima o vozilu, identificiran je muškarac iz Zagreba, što je u priču uključilo i hrvatsku policiju. Cijeli slučaj, nakon završene istrage, predan je hrvatskom pravosuđu, a protiv 29-godišnjaka je podignuta optužnica za prevaru. Prema optužnici, okrivljeni će morati vratiti novac ukoliko bude osuđen.

>>> FOTO Očaravajuće fotografije čarobnog oka Dalmacije: Prema legendi voda vrela skriva neprocjenjivo blago

1/28

Komentara 1

Avatar Iblis Ginjo I.
Iblis Ginjo I.
23:59 10.10.2024.

Hodža Murat, direktor kurat, čistačica ....čica. Bosanska posla.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije