NA PLANINI ADAMELLO

Direktor talijanskog Audija poginuo na planinarenju, pao s oko 3000 metara nadmorske visine

Foto: Nick Zonna / IPA
03.09.2024.
u 15:13

Spasilački tim je izašao iz helikoptera čim su uočili tijelo, ali liječnik nije mogao ništa napraviti osim proglasiti smrt.

Direktor tvrtke Audi Italia, Fabrizio Longo je jučer poginuo u nesreći na Adamellu, na granici između Provincija Brescia i Trento u Italiji. Naime, 62-godišnjak je rano poslijepodne pao dok se nalazio na oko 3000 metara nadmorske visine na planini Adamello, a tijelo su pronašli 200 metara od vrha planine.

Osoba koja je vidjela kako je pao odmah je pozvala spasilačke službe, a operateri gorske službe spašavanja su helikopterom civilne zaštite preletjeli područje, piše Ansa. Spasilački tim je izašao iz helikoptera čim su uočili tijelo, ali liječnik nije mogao ništa napraviti osim proglasiti smrt. 

Rođen 1962. u Riminiju, Longo je diplomirao političke znanosti u Rimu. Karijeru je započeo 1987. u Fiat Autu, gdje je postupno napredovao kroz razne pozicije u marketingu. Godine 2002. preuzeo je odgovornost za talijansko tržište marke Lancia. Nakon toga, radio je u BMW-u Italia, Piaggiu i Toyoti Italia, da bi se 2013. godine pridružio Audiju.

POVEZANI ČLANCI:

>> FOTOGALERIJA Mučni prizori kraj Voćina: Ubijeno sedam tona ribe, naseljima se širi miris truleži

1/24

Komentara 1

AC
acer7
16:09 03.09.2024.

Dugo je padao. nije imaš šanse preživjeti pad 3000 metara.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije