Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Djeca nam služe za ideologiju, borimo se za nerođene, a ignoriramo rođene

19.12.2022. u 12:50

Nije važno vjerujemo li u Božić, već jesmo li spremni prepoznati ugrožene i pomoći im. To je smisao svega. To je Božić

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar nathanael.opet
nathanael.opet
14:07 19.12.2022.

čovjek koji je do jučer bio svećenik (franjevac) danas piše za VL bljuvotine suprotne svemu što je prije propovijedao s oltara... pogazio sve svoje zavjete (obećanja) pred Bogom i pred ljudima... on bi nekome trebao biti relevantan... on će meni sad objasniti što je "smisao Božića"??? ... ne hvala!

ŠO
šolman
13:55 19.12.2022.

Znači bivši svećenik, danas samo teolog, tvrdi da bit Božića nije u Bogu. Kad to kaže netko tko s religijom nema veze u redu, ali vrlo je čudno kad to ustvrdi čovjek koji je donedavno promicao Božju riječ, a i sad je blizak Crkvi.

DL
Dvanaest__legija
14:53 19.12.2022.

Postoji nešto ranjivije od novorođenoga djeteta, a to je nerođeno dijete!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije