POLICIJA RAZBILA STAKLO

Djeca u Njemačkoj usred noći nađena u zaključanom vozilu, otkriveno gdje su bili roditelji

Ilustracija/Njemačka policija
Foto: ILUSTRACIJA/CHRISTIAN MANG/REUTERS
1/2
04.06.2024.
u 08:50

Policija je izvijestila nadležni Ured za skrb o mladima te započela istragu

Dvoje djece u njemačkom gradu Neustrelitzu vrištalo je u zaključanom vozilu u noći sa subote na nedjelju. Prolaznici su djecu uočili oko 2 sata, a roditeljima nije bilo traga. Djeca su bila u panici pa su prolaznici pozvali hitnu pomoć i policiju. Policijski službenici razbili su staklo, a kasnije je objavljeno kako su roditelji otišli na glazbeni festival.

"Otac (60) pronađen je na festivalu i odveden djeci. Majka djece je festival napustila nekoliko sati ranije, ali sa sobom nije povela svoju djecu. Ne zna se je li ih zaboravila. Još nije razjašnjeno koliko dugo su djeca bila sama i zaključana u vozilu. Otac je izjavio kako je bio s djecom dok nisu zaspala. Rekao je kako je želio samo nakratko otići na festival", navela je policija, kako prenosi Fenix magazin

Točna dob djece nije objavljena. Policija je izvijestila nadležni Ured za skrb o mladima te započela istragu. Prema trenutnim informacijama, muškarac nije bio pod utjecajem alkohola ili droga.

 

GALERIJA Katastrofalne poplave pogodile Njemačku, pogledajte strašne prizore
Ilustracija/Njemačka policija
1/25

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije