Bila i policija

Dječak u osnovnoj školi u Zagrebu slao slike metaka: 'Još uvijek se tresem od straha'

Sve škole i razredi sljedeći četvrtak i petak idu online
Dusko Jaramaz/PIXSELL
18.05.2023.
u 13:41

Zagrebačka policija reagirala je na obavijest škole da je dječak osmog razreda kolegama slao slike metaka

Dječak osmog razreda škole u Zagrebu navodno je kolegama poslao fotografije metaka, kako doznaju 24sata. Pišu i kako je reagirala i policija koja je zatvorila školu. Učenik navodno nije bio u školi kad je slao fotografije.

"Pozvali su nas, roditelje, da dođemo po djecu. Još uvijek se tresem od straha. Noge su mi se odsjekle", ispričala je jedna mama za 24sata. Ravnateljica je rekla da su po protokolu morali obavijestiti policiju, ali da nitko nije bio ugrožen.

U zagrebačkoj policiji nisu htjeli potvrditi događaj, samo su nam kratko rekli kako mogu potvrditi da provode određeni broj kriminalističkih istraživanjima vezanih uz neprimjerena ponašanja i komentare djece i maloljetnika vezano uz aktualne događaje". 

 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar ljutapica
ljutapica
14:37 18.05.2023.

Samo vi vičite "Vuk, vuk", a kad "vuk" bude...

MA
malopozitive
16:04 18.05.2023.

Dječak "navodno" slao slike. Znači potpuno neprovjerena informacija koju objavljujete samo radi sijanja straha. Pa onda podnaslov "bila i policija" kao da dijete u 5. razredu osnovne škole piše članak za razredne novine... Molim vas da barem malo dignete standard online izdanja, ovo je već stvarno prevršilo svaku mjeru...

Avatar canned heat
canned heat
15:43 18.05.2023.

Nećemo valjda sad radit paniku na svaku dječju šalu i pošalicu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije