Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
USMRTILI GA

Dječaka (7) kod New Yorka napao medvjed u dvorištu kuće: 'Nije otišao ni nakon što su došle službe'

Bear cub rehomed at Wildwood Trust in Kent
Foto: Gareth Fuller/PRESS ASSOCIATION
1/2
23.08.2023.
u 16:57

Dječak je van životne opasnosti, a vlasti su mladunče medvjeda usmrtile na mjestu događaja jer je ''predstavljao opasnost''

Dječaka (7) jutros je u Bedfordu, američkom gradu nedaleko od New Yorka, napalo mladunče medvjeda. Hitna služba stigla je na teren oko 11 sati nakon što su stigle dojave o napadnutom djetetu.

Naime, dječak se igrao s još jednim djetetom kada je došlo do napada, prenosi ABC7NY. Policija je objavila kako su oba roditelja djeteta bila kod kuće te su reagirali odmah kada su vidjeli što se događa. Medvjed je bio u njihovom dvorištu i do dolaska službi, a zbog opasnosti koju je predstavljao je bio usmrćen.

- Bili smo zabrinuti jer se medvjed nije povukao, a u jednom trenutku je i krenuo prema nama. Kada postoji toliko ljudi na jednom mjestu, logično bi bilo da će se životinja povući, no to se nije dogodilo - bilo je objašnjenje šefa policije Petera Simonsena. 

POVEZANI ČLANCI:

Dijete je prevezeno u bolnicu, a trenutno je van životne opasnosti. Odjel za zaštitu okoliša preuzelo je tijelo medvjeda kako bi ga pregledali na bjesnoću. Policija je naknadno objavila kako je ovo prvi zabilježeni napad, no svjesni su kako u tom okružju postoji puno medvjeda.

>> VIDEO Rijedak prizor u Jadranu: Skupina velikih kitova ulješura uočena kod Korčule

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije