GLADOVEC POKUPSKI

Dječaka (9) pregazio teretnjak dok je pretrčavao cestu

policija
Hrvoje Jelavić/Pixsell
08.10.2014.
u 11:33

Državna cesta D36 od Gladovca Pokupskog do Hotnje bila je zatvorena za promet od 19.30 do 22.50 sati, za vrijeme trajanja očevida.

Devetogodišnji dječak poginuo je dok je pretrčavao cestu u Gladovcu Pokupskom, a kada je na njega naletio teretnjak sisačkih oznaka u ponedjeljak u 18.20 sati.

Vozač teretnjaka (53) kretao se državnom cestom D36 Sisak-Popovača kada je dolaskom do kućnog broja 63A u Ulici Gladovec Pokupski prednjim dijelom teretnog automobila udario dječaka koji je na licu mjesta preminuo od težine ozljeda. Državna cesta D36 od Gladovca Pokupskog do Hotnje bila je zatvorena za promet od 19.30 do 22.50 sati, za vrijeme trajanja očevida.

Po nalogu Državnog odvjetništva, u tijeku je provođenje dokaznih radnji i krim istraživanje.

>>Umor svladao vozača pa autobusom sletio s ceste

>>Autobus s estonskim reprezentativcima naletio na djevojčicu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije