BORI SE ZA ŽIVOT

Djevojčica (3) se otrovala alkoholom u Srbiji, isplivali uznemirujući detalji: 'Majka ih je danima ostavljala same...'

Foto: Pexels
1/2
13.09.2024.
u 15:55

Mještani Lazarovca navode kako je majka svoje troje djece nerijetko ostavljala same, ponekad i po 15 dana

Trogodišnja djevojčica otrovala se alkoholom u Lazarevcu u Srbiji, nakon što ju je navodno zajedno s bratom same ostavila majka koja je išla u bolnicu. Prvi koji je primijetio djevojčicu bili su njeni brat i sestra koji su odmah otrčali kod susjeda i molili za pomoć.

- U dvorište su mi došli brat i sestra i počeli vikati: 'Pomozite, sestri mi je pozlilo, umire'. Našao sam se u čudu, pitao sam ih šta se dogodilo, djevojka je držala flašu u ruci i rekla da joj je sestra pila iz nje, ne znam šta je, nisam mirisao je li rakija - ispričao je susjed za Blic.rs.

- Kada sam došao u dvorište vidio sam djevojčicu da leži na trampolinu u besvjesnom stanju, djeca su je iznijela i stavila na trampolin. Ja nisam znao što da radim, nisam imao auto da je povezem. Tražio sam ih brojeve koga da zovem, ali nitko od djece nije imao ničiji broj da mi da, jer su im bile prazne baterije - dodao je. 

Susjed je u kući pronašao broj oca kojeg je pozvao, a koji je djevojčicu odvezao u bolnicu. Liječnici joj se trenutno bore za život nakon što se saznalo da je djevojčica izvukla rakiju iz ormarića, ispila nekoliko gutljaja i otrovala se. Mještani Lazarovca navode kako je majka svoje troje djece nerijetko ostavljala same, ponekad i po 15 dana.

POVEZANI ČLANCI:

- Tu sam ženu zadnji put vidio u nedjelju, ne znam kad je otišla u bolnicu. Ali jako je neozbiljno ostavljati djecu samu, svi su maloljetni. Otac živi u Šapcu, ne znam da li je znao da su djeca ostala sama, ali ne vjerujem. Njeno najstarije dijete je odmalena nekoliko puta bježalo od kuće, jednom je pronađeno u Barajevu, drugi put u Beogradu. I u školu nekada ne idu, škola nije reagirala, ni socijalni rad. Njezina djeca iz prvog braka bila su neko vrijeme u udomiteljskoj obitelji, prije nego što su se preselili, kasnije ih je opet uzela i dovela - ispričao je susjed.

>> VIDEO Sava se izlila iz korita: U 24 sata vodostaj porastao gotovo pet metara

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Moodleen
Moodleen
19:54 13.09.2024.

Jel ima i koja vijest iz civilizacije ili samo i jedino iz...?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije