nesretni slučaj

Djevojčica ispala iz gumenjaka i ozlijedila je elisa

Hitna pomoć
Foto: Robert Anić/PIXSELL
29.07.2015.
u 09:51

Gumenjakom je upravljao njezin otac, njemački državljanin (49), a djevojčica je zadobila ozljede glave i lijevog boka

Djevojčicu u dobi od 15 godina sinoć u moru ispred Starigrada oko 20 sati ozlijedila je elisa vanbrodskog motora nakon što je ispala iz gumenjaka.

Gumenjakom je upravljao njezin otac, njemački državljanin (49). Djevojčica je zadobila ozljede glave i lijevog boka i hoslitalizirana je u zadarskoj bolnici.

>> Djevojčica se zabila romobilom u auto i teško se ozlijedila

Komentara 1

DU
Deleted user
09:31 31.07.2015.

uopce se ne cudim,na ovom terenu se toga puno dešava,masovna kupanja i skokovi pred izlazeca plovila iz luke seline,glisiranja uz samu obalu,ronjene bez oznaka,plivanja iznad 400 metara...a niko ni da mrdne,prosle godine je skupina kupaca zvala policiju zbog skuterasa,a ucinkaa nije bilo,on je cjelu sezonu radio po svom,gumenjaci lete na sve strane voze starci djeca niko nikada ne pita tko ima dozvolu tko ne

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije