novopečeni milijunaš

Dobitnik 33 mil. kn na lotu: Bilo mi je slabo, morao sam se pljusnuti

loto rijeka
Nel Pavletić/PIXSELL
13.03.2012.
u 14:10

Dobitak ću potrošit na suprugu, djecu, užu obitelj te prijatelje. Skromno smo do sada živjeli i uvijek smo gledali pomoći drugima i odvajati u humanitarne svrhe. Sad ćemo to moći još ozbiljnije, kazao je sretnik s Kvarnera.

– Pljusnuo sam se da dođem sebi, a ženu polako pripremio na vijest. Djeca još ne znaju – kazao je sretnik koji živi na području Kvarnera i dobitnik je supersedmice Hrvatske lutrije od 33 milijuna kuna.

– Istu večer vidio sam vijest da je jackpot otišao u Rijeku i rekoh: "Čestitam mu, tko god bio". Nisam mogao spavati, ustao sam i čitao vijesti s portala i vidim da je uplatio u Kumičićevoj ulici, ali i dalje nisam povezao da bih to mogao biti ja. Tek sutradan vidim da su brojevi poznati, provjerim i odjednom me uhvati slabost. Pljusnuo sam se i rekao sam sebi da to treba proslaviti s obitelji, još ćeš tu umrijeti i nikad nitko neće znati zbog čega – kazao je dugogodišnji igrač Lota te dodao:

– Dobitak ću potrošit na suprugu, djecu, užu obitelj te prijatelje. Skromno smo do sada živjeli i uvijek smo gledali pomoći drugima i odvajati u humanitarne svrhe. Sad ćemo to moći još ozbiljnije.

Još je naglasio da mu se život neće puno promijeniti i da ne naginje luksuzu ni prevelikom trošenju.

Cijeli članak pročitajte ovdje.

Ključne riječi

Komentara 15

BO
bomba
14:26 13.03.2012.

Hrvatska izlazi iz recesije. Kriza jenjava. Tako bi mogao kementirai onaj majmun iz splita koji je sinoć govorio da su građani krivi što nemaju posla i što ne rade nego vole prekapati po kontejnerima. Ovaj dobitak povećat će bruto prosječnaa primanja u hrvata i netko će misliti ide nas opet. Čestitam na dobitku i neka ti je sa srećom i nemoj da budeš sudionik stare izreke Ne razumije sit gladnog. pomozi onima koji su gladni i koji su pali ne svojom krivicom već zato što ih je unazadila tuđa pohlepa.

BO
bomba
14:31 13.03.2012.

Dobio si za naše a i za tuđe prilike ogroman dobitak. Sada možeš ono što nisi mogao ali isto možeš ono što si i mogao do dobitka raditi. Ostati čovjek Ako to uspiješ onda će ti se ovi milijuni umnogostručititručiti jer češ biti ispunjen nečim što te usrečuje, jer čovjek bez sreće a sa mnogo novca je obična trulež i takvi su odavno umrli samo ih zaboravili pokopati. Ti budi primjer kako se trebaponašati prije i poslije dobitka još jednom čestitam na dobitku.

Avatar KAPELSKI
KAPELSKI
14:49 13.03.2012.

Sretno, a sad pamet u glavu, štap u ruku i ne zamjeraj se narodu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije