Sukob na kolodvoru

Dočekala je ispred autobusa, počupala i bacila na pod

policija
Arhiva VL
01.07.2010.
u 09:07

Obje su žene sa zadarskog područja, a navodno je 56-godišnjakinja optužila 44-godišnjakinju da joj pravi probleme u obitelji.

ZADAR - Na autobusnom kolodvoru u Zadru jučer oko 16 sati 56-godišnjakinja sa zadarskog područja dočekala je 44-godišnjakinju i verbalno je, a potom i fizički napala kad je ova izašla iz autobusa. Povukla ju je za kosu i bacila na pod zbog čega je 44-godišnjakinja, također sa zadarskog područja, lakše ozlijeđena.

Iz policije su najavili podizanje prekršajne prijave protiv 56-godišnjakinje. Navodno je ona optužila 44-godišnjakinju za svoje obiteljske probleme.

Ključne riječi

Komentara 2

UN
unbekant
11:05 01.07.2010.

samo ako zena ne dobije \"porciju\" uvece odmah u jutro nadje nekog da joj je kriv.

OB
-obrisani-
11:31 01.07.2010.

što je tu čudno za Zadar!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije