Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUČAJ IZ SREDIŠNJE HRVATSKE

Dogovorio 'masažu' s djevojkom pa joj odbio platiti jer je kratko trajalo, ona dovela tri policajca

prostitucija
Newscom/PIXSELL
04.01.2024.
u 17:35

Žena je na sudu kazala da je bila prisiljena na spolni odnos te nakon što mu je rekla da odlazi, mušarac joj je uzeo tih 110 eura.

Žena (30) objavila je oglas u kojem je navela da pruža usluge masaže. Na oglas joj se u lipnju javio 40-godišnjak te su dogovorili da će mu po cijeni od 110 eura pružiti uslugu masaže body to body te seks. Nepoznati muškarac unajmio je apartman u Zagrebu gdje su se i našli radi pružanja usluge. Cijeli slučaj završio je na sudu.

Međutim, nakon 15 minuta spolnog odnosa 30-godišnjakinja je rekla da mora ići te je za pet minuta došla s tri policajca kojima je rekla da ju je nepoznati muškarac prisilio na spolni odnos te udario što je 40-godišnjak negirao. Žena je na sudu kazala da je bila prisiljena na spolni odnos te nakon što mu je rekla da odlazi, muškarac joj je uzeo tih 110 eura. Također, rekla je da se ne sjeća kako ju je prisilio na spolni odnos te da je samo izašla iz apartmana i pozvala policiju. 40-godišnjak je policiji objasnio svoju stranu priče te da će 30-godišnjakinji dati dogovoren iznos. Na kraju su zajedno otišli u policijsku postaju gdje je ženu pregledala liječnica te ustanovila da nema nikakvih ozljeda, piše Danica.hr.

 30-godišnjakinja proglašena je krivom i dobila novčanu kaznu od 18 eura te 26 eura sudskih troškova te je dužna 40-godišnjaku vratiti 110 eura prema potvrdi o privremenom oduzimanju.

POVEZANI ČLANCI:

VIDEO: Sutkinja u Las Vegasu osudila okrivljenika na zatvor, on preskočio stol i napao ju

 

 

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar horuk
horuk
18:50 04.01.2024.

Znači optužila ga ta silovanje. Da su njoj vjerovali dobio bi 7 godina. Ona ovako 18 Eur.

Avatar rubinet
rubinet
17:43 04.01.2024.

Za prostituiranje kazna samo 18 eura?

NE
Neretva93
18:53 04.01.2024.

Legalizacija prostitucije,tko voli nek izvoli, porez i higijena obavezni!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije