POŽAR U ILOKU

Dok je spavao, izgorio mu dnevni boravak

vatrogasci
Marko Mrkonjić/PIXSELL
05.12.2013.
u 16:29

Prema navodima policije požar je izazvalo zapaljenje dimnjaka koji se potom proširio na dnevni boravak koji je potpuno izgorio

Prošle noći, oko 1.35 sati, izbio je požar u obiteljskoj kući 55-godišnjaka iz Iloka. Prema navodima policije požar je izazvalo zapaljenje dimnjaka koji se potom proširio na dnevni boravak koji je
potpuno izgorio.

U kući živi samo 55-godišnjak koji je i nazvao vatrogasce. On je pri izbijanju požara spavao. Na sreću osjetio je dim i zatim odmah pozvao vatrogasce koji su brzo došli na lice mjesta i ugasili požar. Nagorjelo je i krovište kuće dok su ostale prostorije u kući začađene. Prilikom požara nije bilo ozlijeđenih osoba dok je nastala šteta procijenjena na desetak tisuća kuna.

>> Starica (93) ozlijeđena u požaru uzrokovanim curenjem plina!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije