Donald Trump ima plan za izbornu pobjedu i plan za izborni poraz, a teško je reći koji je luđi i pogubniji

02.09.2024. u 22:07

Prošli Trumpov puč nije uspio, ali ovaj je put drukčije. Republikanska stranka sada je spremna za prevrat.

Komentara 7

Avatar southman
southman
07:51 03.09.2024.

Ostavite se više Trumpa. Ima on svojih mana ali je za ovu Devu svemisrski brod. Žena je katastrofa i ne zna ništa o ničemu. Uz nju će SAD pasti doslovno na dno. Kome je to u interesu. EU sigurno nije.

EJ
ejStef
01:24 03.09.2024.

Hm, ono što je interesantno, mediji u EU su izrazito protiv Trumpa. Vjerojatno bi za EU bilo lošije da Trump pobijedi, tu se slažem... No realno, Harris je jako loš kandidat, ne zna pričati, stalno se ponavlja, baca samo floskule i parole i stalno se cereće. Zato nema intervjua uživo s njom, već samo snimljeni i režirani razgovori... Osim toga, za Bidena je u administraciji zaposlena hrpa ljudi po ključu, tzv. manjinaca, što se jako vidi na kvaliteti. Od izjava Bijele kuće, na dalje, najozbiljniji pad kvalitete je bio vidljiv kod tajne službe, no i sitne stvar Amerikanci vide, npr. glasnogovornica Bijele kuće je katastrofa, ako bilo što kaže mimo onog što joj napišu, ispadne katastrofa... U takvom okruženju treba biti oprezan s anketama, tekstovima koji izlaze, naročito u EU i sl. Nema tu objektivnosti, često se i biraju statistike koje se žele pokazati. Situacija je kao prije izbora Trump-Clinton, ali puno gore.

DC
DC
13:35 05.09.2024.

Trump nije bio sluzbeno optuzen za nikakav puc, a hoce li biti predsjednik je na Amerikancima da odluce. Novinari su izgleda vec odlucili pa svoju odluku guraju pod nos nama citateljima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije