AZILANTE U EU NE ŽELI NITKO

Donald Tusk: Budućnost Europe odlućit će se na području zaštite granica od migranata

17.10.2024.
u 12:37

Talijanska premijerka Meloni sada deportira izbjeglice iz Sredozemlja u Albaniju. Logori podsjećaju na zatvore. Mnoge države EU ovaj projekt vide kao uzor", piše njemački Der Spiegel

Komentara 5

AI
Aircooled
12:43 17.10.2024.

Rusija migrante koristi kao oružije. Najviše migranata danas dolazi preko Bjelorusko-Poljske granice. Migrantska kriza u Europi je podlo djelo ruskog zločinačkog režima. Ruski zločinački režim koristi ljudsku nesreću kao oružije protiv Zapada.

Avatar Joker009
Joker009
13:19 17.10.2024.

AA pričaju kako su poljska i mađarska rasistički nastrojene kada ne puštaju sve i svakoga u državu.. Tko je jamio je jamio...

SV
svirač
12:48 17.10.2024.

Ha ha ha, koji obrat! Od gorljivih zagovornika ljudskih prava u vidu nekonrroliranih migracija, i pljuvanja po Orbanu i Trumpu,do bodljikave žice i branjenja europskih vrijednosti! Samo dosljedno i vjerodostojno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije