Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČEKAJU ČETIRI GODINE

Doznajemo: Amerikancima je dosta, poslali oštro pismo Hrvatskoj zbog Bradleya. Plenković preuzima odluku!

04.01.2022.
u 06:37

Američki Bradley ili njemački Lynx? Hrvatska pri odluci uzima u obzir isplativost i održivost nabave vozila, ali preko te nabave prelama se i odnos sa SAD-om koji je važan strateški i sigurnosni partner

Ključne riječi

Komentara 69

AB
abendblatt
07:21 04.01.2022.

POstoji li konkretna ponuda za Lynx? Onda povucite paralele izmedju Bradley Oldtimera kojima je potrebna obnova, i novih modernih Lynxa, pa odlucite razumno.

RE
realisticki
07:55 04.01.2022.

Kada su smatrali da bi borbeni zrakoplovi kupljeni od Izraela bili predobri za nas, obustavili su tu kupovinu. Sada nas raznim ultimatumima ptisiljavaju na kupnju njihovih "razdrncanih" borbenih vozila. To ukazuje na američku arogantnost, te da su im zarada ii ekonomski interesi važnija od prijateljskih i partnerskih odnosa.

Avatar Idler
Idler
07:30 04.01.2022.

Lynx....mada mislim kak je problem vu nofcima, a ne razumu ?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?