POŽEGA

Dragica Miličević otišla je iz obiteljske kuće i nije se vratila

dragica miličević
Duško Mirković/PIXSELL
07.12.2010.
u 10:11

Starica je visoka oko 160 cm, teška je između 50 i 55 kilograma, sijede je kratko ošišane ravne kose, smeđih očiju i slabijeg sluha. Odjevena je u prugasti poludugi kaput i crne hlače, a na glavi je imala veću maramu od kašmira

POŽEGA - U ponedjeljak prijepodne iz obiteljske kuće u Požegi udaljila se 82-godišnja Dragica Miličević, a nakon što se nije vratila niti je pronađena kod rođaka i prijatelja, nestanak je policiji prijavila njena 63-godišnja kći.

Starica je visoka oko 160 cm, teška je između 50 i 55 kilograma, sijede je kratko ošišane ravne kose, smeđih očiju i slabijeg sluha. Odjevena je bila u prugasti poludugi kaput i crne hlače, a na glavi je imala veću maramu od kašmira. Sa sobom je ponijela i svijetlo smeđu torbicu te štap.

Policija moli sve koji nešto znaju o nestaloj ženi da dojave u policijsku postaju ili na broj 192.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije