Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
srušio se u Virginiji
Povratak na članak

Drama na nebu iznad Washingtona: Dignuti vojni mlažnjaci, lovili su mali zrakoplov

Vojni zrakoplovi probili su nad glavnim gradom SAD-a zvučni zid kako bi sustigli Cessnu Citation koja može nositi sedam do 12 putnika, rekli su dužnosnici

Komentari 5

XA
xaron
08:05 05.06.2023.

Vrlo proturjeçan i problematičan izvještaj. Neśto se dešavalo ali ne znamo šta. Ne probijaju lovci zvučni zid iznad glavnog grada bez razloga.

VL
IV
Ivo79
07:52 05.06.2023.

Zračni zid?

VL
V0
Vlaskoulicanec4.0
07:47 05.06.2023.

Sa "skupinom" lovaca, koliko god da to je, love đalinCessnu, a na 9/11 su im 4 velika putnička zrakoplova satima letili naokolo i nitko se nije pretjerano uzbuđivao zbog toga. Hmmmmm....

VL
HO
homofobic
09:44 05.06.2023.

Klasicna situacija neovlastenog prelijetanja najstroze kontroliranog zracnog prostora u drzavi bez da je letu prije najavljen taj kurs uzrokuje podizanje obrambenih aviona prostora iznad Bjele Kuce i Capitola. Uzrok nenajavljenom ilasku u zracni prostir je smrt posade i putnika aviona zbog kvara na dobavi kisika u Cesni.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.