Tragedija na hrvatskoj obali

Mladići skakali u more, jedan nije izronio. Pronašli su tijelo

Primošten: Potraga za mladićem koji nije izronio pri skoku u more
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/20
26.07.2023.
u 17:00

Na terenu u Primoštenu bili su službenici Lučke kapetanije i policijski službenici. Mladića su tražili i u more i na obali

Mladića koji je u srijedu nestao u moru u Primoštenu, tražili su i policija i službenici Lučke kapetanije. Na terenu su bili i ronioci.

Kako neslužbeno doznaje Dnevnik.hr, u moru je pronađeno tijelo. Nema zasad potvrde je li riječ o nesretnom mladiću, to će utvrditi obdukcija.

VIDEO Mladići skakali u more, jedan nije izronio: Ronioci pronašli tijelo

Lučki kapetan ispričao je što se, prema njihovim saznanjima, dogodilo. "Prema našim informacijama trojica mladića su skakala s obale te uslijed velikih valova jedan nije izronio. Prijatelji su ga pokušali spasiti, a i jedan konobar priskočio u pomoć, ali bezuspješno", rekao je za ŠibenikIN lučki kapetan Ivan Paušić dok je potraga još trajala.

Mladić je, piše Hina, nestao u prvom dijelu dana.

VEZANI ČLANCI 

VIDEO Evakuirana posada sa zapaljenog teretnog broda kod Nizozemske

 

 

Ključne riječi

Komentara 11

Avatar Make my day
Make my day
20:32 26.07.2023.

"Tragedija na Hrvatskoj obali"...-Koji točno moraš završiti fakultet da smisliš ovakav naslov? Pitam za frenda...

Avatar Leonn
Leonn
16:38 26.07.2023.

Bože daj snage roditeljima ui obitelji,eto zivot ode u trenu. Draga mladosti pazi na svaki svoj nepromisljeni cin,opasnost uvijek vreba,smirite se i uzivajte u granicama. Jer nanosite bol mnogima u teskim trenucima.

Avatar Art of Noise
Art of Noise
18:26 26.07.2023.

Ja sam imala sriće, kad sam se po jakoj južini i po velikim valovima, glu.psonka, išla kupati, i još otplivala dobrano od obale. Jedva san došla natrag. Mislila san da ću se udavit'. Što mi je bilo u glavi, iako kasna adolescencija, osim propuha, očito, ni dan-danas ne znam. Samo znam da takvu "avanturu" više nikad u svome životu nisam ponovila. Žao mi je mladića, kao i bližnjih mu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije