Simpatizer Ukrajine ciljao na bivšeg predsjednika

Drugi neuspjeli atentat predstavlja novu priliku za veliki Trumpov povratak

17.09.2024.
u 09:56

Atentator je bio udaljen od Trumpa između 300 i 500 metara što, kako kaže šerif West Palm Beacha Ric Bradshaw, nije puno za takvu pušku i nišan

Komentara 5

Avatar superhik74
superhik74
17:37 17.09.2024.

Ukrajinski "simpatizer"....mozda je kao i njegovi ukrajinski pajdasi iz Azova simpatizer onog njemackom brkatog kaplara iz I svjetskog rata pa "demokratski" pokusava rjesiti dilemu tko ce pobjediti na predsjednickim izborima po svim nacelima "zapadne demokracije".

HO
homofobic
16:34 17.09.2024.

Kada bi to bilo tako kako si mudri zamisljaju pospani Joza bi vec organizirao 2-3 atentata na sebe i jos uvijek bi bio kandidat za reizbor Predsjednika!

Avatar gremo20
gremo20
13:54 17.09.2024.

kako opada podrška Amera trumpu, tako raste broj "atentata" na njega..sljedeći "atentat" mogao bi biti par dana prije izbora, kao zadnja šansa da trump privuče pokojeg neodlučnog glasača na svoju stranu...inače, svi ti "atentatori" dolaze iz redova trumpove stranke, čakk su na izborima glasali za njega

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije