ŽIVOT U DUALNOM DRUŠTVU

Državnom aparatu socijalizam, većini običnih građana divlji kapitalizam

21.10.2024.
u 17:00

Istražujemo tko i sad uživa blagodati samoupravljanja, a tko je prepušten beskrupuloznosti tržišta

Komentara 11

Avatar marlony
marlony
17:48 21.10.2024.

Uvijek će biti mazohista koji vole da ih diktator danas-sutra gurne u rat zbog svoje psihopatije. Jednostavno vole diktaturu i totalitarizam...

KK
kk
17:51 21.10.2024.

Komunizam je mnogima otkrio što je to kruh bez motike. Kad su jednom to osjetili, gotovo je. Nevjerojatno, ali čak se i u Crkvi potiče uhljebljivanje. Ako žena pošteno radi, župnik će reći da misli samo na sebe i karijeru. Ona koja poteže obiteljske i političke veze i uhljebljuje se, ta je dobra jer je rano doma i misli na obitelj. Car careva uhljebljivanja je model Željke Markić. Tko ima četvero djece taj postaje državni službenik i uhljeb s prosjećnom plaćom (ne medijalnom, znači znatno višom od polovice onih koji rade). I takav megauhljeb se više niti ne mora pojaviti na poslu jer mu je posao biti doma. A žena s dvoje djece i u privatu nek svaki dan dirinči za znatno manju plaću da je djeca doma niti ne vide. Strašno.

NE
NervozniPoštar
17:54 21.10.2024.

Mentalno je većina još uvijek u socijalizmu. Uvijek se iznova iznenadim kako funkcionira moje radno okruženje. Problem je u zaposlenicima, ljudi su zadržali strah. Čak i danas kad radno mjesto više nije toliko dragocjeno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije