4,0 PO RICHTERU

Dva potresa pogodila istok Mađarske: 'Kreveti su se jako pomicali'

Potres pogodio Mađarsku
Foto: EMSC
1/2
19.08.2023.
u 12:44

Epicentar potresa bio je na gotovo istom mjestu jugoistočno od Szolnoka

Istok Mađarske dva puta u kratkom roku pogođen je potresima, jačine 4,0 po Richteru. Epicentar potresa bio je na gotovo istom mjestu jugoistočno od Szolnoka, prvi na dubini od 20, a drugi na dubini od 14 kilometara. Prvi potres dogodio se u 11.13 sati, a drugi tri minute kasnije. 

"Kreveti su se jako pomicali, a otvoreni prozori se njišu", "Stol i stolice se pomiču", "Moja okretna stolica se zanjihala", bili su komentari na stranici Euromediteranskog seizmološkog centra. 

VEZANI ČLANCI:

VIDEO: Da ti se sledi krv u žilama: Uletio u "škarice" kod Sinja i za dlaku izbjegao frontalni sudar

Ključne riječi

Komentara 2

LA
lajh1985
23:32 19.08.2023.

ako se krevet pomaknuo onda nije bilo samo 4

DU
Deleted user
13:44 19.08.2023.

Kreveti su se jako pomicali i kod Indire...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije