Medicinska sestra

Dva puta pokušala se ubiti i prije skandala s kraljevskom obitelji

medicinska sestra (1)
Reuters/Pixsell
23.12.2012.
u 10:16

Prvi put pokušala je samoubojstvo prilikom posjeta obitelji u Indiji kada je popila previše tableta

Jacintha Saldanha medicinska sestra koja je izvršila samoubojstvo vješanjem nakon što je primila poziv australskih voditelja koji su se predstavili kao članovi kraljevske obitelji i tražili informacije o trudnoj Kate Middleton, prošle se zime dva puta pokušala ubiti, piše Daily Mail.

Prvi put pokušala je samoubojstvo prilikom posjeta obitelji u Indiji kada je popila previše tableta i predozirala se, a život joj je spašen zahvaljujući pravovremenoj reakciji obitelji koja ju je odmah odvela u bolnicu. Drugi pokušaj uslijedio je samo devet dana kasnije kada je Jacintha skočila sa zgrade.

Liječnici su joj i tada spasili život i propisano joj je psihijatrijsko liječenje i uzimanje antidepresiva slijedećih devet mjeseci.

Uoči samoubojstva nakon poziva radijskih voditelja ničim nije odavala svoje namjere, ističu prijatelji i kolege s posla.Pronađena je mrtva 7. prosinca u londonskoj bolnici u kojoj je radila.

>>Radijska voditeljica: Moje je prvo pitanje bilo \'je li bila majka?\'

Komentara 1

VE
velika
10:49 23.12.2012.

iskreno meni je žao njezine djece a i australskih voditelja ... ono je trebala biti šala ...potpuno nedužna pa oni su se predstavili kao kraljica Elizabetha ...Kejtina baka ...halllo pa svatko zna da joj Elizabetha nije baka .... šteta upropaštenih karijera

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije