Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Dvanaesti Web Summer Camp u Opatiji – konferencija na koju se većina polaznika vraća godinama

Web Summer Camp
27.06.2024.
u 10:34

Dvanaesti Web Summer Camp ove godine dovodi više od 40 predavača iz Europe. Od 4. do 6. srpnja u Hotelu Ambasador okupit će developere, dizajnere te osnivače i menadžere tvrtki koje pružaju digitalne usluge.

Iz Netgena, domaće IT tvrtke koja od 2012. godine organizira ovu, po broju međunarodnih web predavača jedinstvenu konferenciju u Hrvatskoj, navode da su i ove godine prva dva dana programa Web Summer Campa posvećena radionicama u pet trackova (UX, Javascript, PHP, Symfony i Business), a treći predavanjima u konferencijskom dijelu.

“Osim praktičnih radionica po kojima je Web Summer Camp prepoznatljiv u zajednici web stručnjaka, posebno se veselimo što i ove godine organiziramo Founders day u sklopu Business tracka. Riječ je o jedinstvenom programu za osnivače i menadžere tvrtki koje pružaju digitalne usluge. Interaktivan format i ograničena veličina grupe omogućavaju direktnu razmjenu iskustava o temama poput učinkovitog B2B marketinga i prodaje, strategija rasta tvrtke ili čak prodaje poslovanja u pravo vrijeme i na pravi način,” objašnjava Ivo Lukač, Netgenov suosnivač i direktor.

Radionice će u prva dva dana biti održane u pet trackova: UX, Javascript, PHP, Symfony i Business, tijekom kojih će predavanja održati Ben Lee, Robert Craven i Paul Dragoonis iz Velike Britanije, Nicolas Grekas iz Francuske, Vlatka Šipoš i Elvis Mehmedović iz Hrvatske te brojni drugi. Konferencijski dio trećeg dana ponudit će predavanja koja će održati Eleftheria Batsou, Steven Pamberton, Noz Urbina, Stephanie Stimac te drugi.

Nakon radionica i predavanja vodećih web stručnjaka, više od 90% polaznika dosadašnjih konferencija ističe da stječu iskustvo koje mogu odmah koristiti u svom poslu, a kao dodatnu korist navode i izravno umrežavanje te razmjenu iskustva s kolegama. U prilog kvaliteti Web Summer Campa govori i činjenica da više od 50% polaznika dolazi na ovu konferenciju više godina zaredom.

Jednako kao i publika, i sponzori prepoznaju vrijednost Web Summer Campa pa su i ove godine zlatni sponzori ponovno FactoryPimcoreFour of Them i Netgen Switzerland.

Ulaznice za Web Summer Camp se mogu nabaviti za njegova sva tri dana ili samo za zadnji dan – konferencijski dio koji se održava u subotu, 6. srpnja. Netgen omogućuje popust svim tvrtkama koje istovremeno kupe ulaznice za Web Summer Camp za barem troje svojih zaposlenika.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije