Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEPOVEZANE NESREĆE

FOTO Dvije smrti na A1: Motociklist sletio s kolnika, auto se prevrnuo na krov

Dugopolje: U prevrtanju osobnog vozila smrtno stradala jedna osoba, zatvoren dio A1
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/6
24.12.2023.
u 15:52

Obje nesreće dogodile su se u nedjelju poslijepodne

U Promajni je u nedjelju rano popodne poginuo motociklist, a u teškoj prometnoj nesreći na A1 jedna je osoba poginula, a tri su ozlijeđene, doznaje se u splitskoj policiji.

Motociklist je poginuo u Promajni gdje je motociklom sletio van kolnika. Zbog teške nesreće cesta je zatvorena za promet u oba smjera. O nesreći je izviješteno ODO Split, a na terenu se obavlja očevid.

Nešto ranije, oko 14.20 sati, na A1, u smjeru Dubrovnika, iza tunela Zaranac vozilo u kojem su bile četiri osobe, prevrnulo na krov. Jedna je osoba poginula, a tri su ozlijeđene.

Dugopolje: U prevrtanju osobnog vozila smrtno stradala jedna osoba, zatvoren dio A1
1/4

Od 14.30 sati cesta je zatvorena za promet, a na mjesto nesreće su upućene sve žurne službe, vatrogasci, policija i hitna medicinska pomoć.

VIDEO U prometnoj nesreći u Zagrebu poginuo motociklist

Ključne riječi

Komentara 1

AN
AnimaTor
16:29 24.12.2023.

R.I.P.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije