brze intervencije

Dvoje teško ozlijeđenih turista prevezeno MORH-ovim helikopterima u KBC Split

20.08.2010., Kastela -  Reportaza o osoblju koje izvodi medicinske letove transportnim helikopterima .Letove izvode vojni piloti 93. zrakoplovne baze ,eskadrile transportnih helikoptera smjestene u vojarni u Divuljama.Eskadrila se sastoji od 12 letjelica
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
09.07.2015.
u 19:37

Prva akcija krenula je kada je oko podneva turistkinja iz Velike Britanije ozlijeđena prilikom skoka u more

Posada Eskadrile transportnih helikoptera 93. zrakoplovne baze HRZ i PZO-a danas je bila angažirana u akcijama hitnog zbrinjavanja dvoje stranih turista koji su prevezeni helikopterom Mi-8 MTV do KBC-a Split, priopćeno je iz MORH-a.

Prva akcija krenula je kada je oko podneva turistkinja iz Velike Britanije ozlijeđena prilikom skoka u more.

S otoka Visa u popodnevnim satima vojnim helikopterom prevezen je još jedan slovenski državljanin koji je zadobio ozljede nakon pada s bicikla. Od početka godine sveukupno je hitnim medicinskim letovima prevezeno 249 osoba.

>>Vlada ne želi otkriti zašto je Milanović helikopterom išao na Grobnik

>>Helikopter MORH-a iz Splita za Zagreb prevezao liječnike sa srcem za transplataciju

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije