Dvor: 70-godišnjak poginuo u padu s jabuke

policija
Arhiva VL
24.09.2009.
u 15:25

Obdukcijom Tadićeva tijela utvrđen je prijelom lubanje nastao padom sa stabla jabuke s visine od oko 7 metara. Ozljeda je bila smrtonosna, a ozljede koje su po cijelom tijelu nastale su ugrizima životinja.

DVOR - Razjašnjena je smrt 70-godišnjeg Đure Tadića iz Dvora čije je mrtvo tijelo s brojnim ozljedama pronađeno u njegovu voćaru u selu Sočanica, dvadesetak kilometara od Dvora.

Obdukcijom Tadićeva tijela utvrđen je prijelom lubanje nastao padom sa stabla jabuke s visine od oko 7 metara. Ozljeda je bila smrtonosna, a ozljede koje su po cijelom tijelu nastale su ugrizima životinja, vjerojatno vukova nakon što je preminuo. Koliko je tijelo ležalo u voćaru, zasad nema podataka.

Pronalazak mrtvog tijela  Đure Tadića izazvao je uznemirenost mještana tog i okolnih sela jer je granica s BiH blizu, te su kolalke različite glasine. Đuro Tadić imao je prebivalište u Dvoru, ali odlazio je u rodno selo na svoje imanje i bavio se poljoprivredom.

Ključne riječi

Komentara 3

AL
alijagjas
21:35 24.09.2009.

Jedno je sigurno, netko sa velikim zubima, a mozda i sa mrznjom prema Srbima je iskoristio priliku i covjek je sad mrtav. Pravu istinu necemo saznat, a i stace nam. Naj vaznije je da se ne setate bez suplje cjevi i da cuvate ledja, pogotovo ako su to srpska ledja!

AU
autoritet
11:25 25.09.2009.

Istrijebiti ih do posljednjega! Vukove, ne Srbe.

DO
Dejan Orešković
18:08 24.09.2009.

Čovjek na forumu Jutarnjeg je sve reka...potpisujem svaku njegovu rič... Bravo za novinarski objektivan članak. \"Istražna sutkinja potvrdila da se najvjerojatnije radi o ugrizima čaglja ili vukova\" Što je dotična završila veterinarski fakultet??? I doktorima veterine ja gotovo nemoguće izjavitt ovako nešto i ostati živ... Nadalje nigdje u tekstu se ne ostavlja mogućnosti da se možda radi i o podivljanim psima?? Što je zapravo i najrealnija mogućnost. Ali ne, najprije okrivimo vukove... Ovo je još jedan u nizu propagandnih i naručenih članaka koji služe u interesu lovačkog lobija koji bi potamanili sve vukove a pogotovo vjerojatno ovih 5-6 kojih obitava na tom području. Zato započnimo lov na vještice, pardon, vukove! Sorry za copy-paste kralju!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije