DAN ODLUKE U PETAK

Dvotrećinska većina dostižna: IDS će podržati obuku Ukrajinaca, najveći opozicijski klub ključan za odluku

12.12.2022.
u 22:13

IDS je odlučio podržati Vladin prijedlog, a to bi moglo umanjiti i nelagodu Socijaldemokrata da ih se ne prokaže kao Plenkovićeve igrače. Milan Vrkljan najavio je da će, ako to ne učini HDZ, njegova stranka pokrenuti postupak Milanovićeva opoziva

Komentara 153

FO
fortinaf
23:30 12.12.2022.

Ne mogu vjerovati da ima dvojbi u državi koja je doživjela sličnu agresiju u prošlosti... (Komentar je prvi put izbrisan, ponovo ga pišem... Nije mi jasno po kojem kriteriju je moj komentar ne poželjan... jedino ako određeni subjekti ne žele da se znaju činjenice)

DA
Dammir
23:33 12.12.2022.

Znači Zoka, SDP, Imovinski pokret i vjerojatno RF-HSS jedini na strani Putlera.

VO
Vookov
23:29 12.12.2022.

Zoka i drugovi na aparatima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?