VATROGASCI NA TERENU

Eksplodirao automobil na Srebrnjaku: Vlasnici automobila su roditelji ubijene Nike Deković

Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/10
22.05.2020.
u 10:56

Zagrebački vatrogasci potvrdili su da su imali intervenciju na Srebrnjaku te da su stigli s dva vozila i devet vatrogasaca.

Stanovnike zagrebačkog Srebrnjaka rano jutros uznemirila je detonacija. Bila je riječ o eksploziji automobila.

– Probudio nas je jak udarac. Baš se jako čulo. Mislili smo da je opet potres. Potom smo čuli još detonacija, istrčali smo van i vidjeli auto – kazala je čitateljica za 24 sata.

Zagrebački vatrogasci potvrdili su da su imali intervenciju na Srebrnjaku te da su stigli s dva vozila i devet vatrogasaca.

1/9

– Već sam bila spremna za bijeg. Baš je gadno udarilo. Bilo je nekoliko eksplozija. U prvi trenutak pomislila sam da je potres. Dosta dobro buđenje – dodala je druga čitateljica koja također živi u blizini mjesta gdje je eksplodirao auto.

Kako doznaje 24sata, automobil koji je u petak ujutro izgorio na Srebrenjaku u vlasništvu je roditelja 17-godišnje Nike Deković čije je ubojstvo zgrozilo Hrvatsku. Naime, nju je 6. listopada 2008. godine ubio 25-godišnji Andrija Jauk, zaštitar kojem je policija trebala oduzeti pištolj. 

Podsjećamo, nakon što je ubio 17-godišnjakinju, pucao si je u glavu i preminuo u bolnici Rebro. 

– Ne vjerujem da je netko ovo namjerno napravio. Stanar mi kaže da je vidio da je vatra krenula od haube. Ma, ovo je zadnja stvar koja nam je trebala. Moja Lidija je u šoku – rekla je baka Štefanija Deković.
 

Ključne riječi

Komentara 3

HA
Hanok
14:51 22.05.2020.

Još jedan dan u glavnom gradu

PE
Perspektivan
13:14 22.05.2020.

Pocinitelje definitivno potraziti u svojim redovima!

AJ
ajdemipopusi
08:06 22.05.2020.

Decki se zabavljaju, ako, ako, i treba tako.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije