U SJEDIŠTU POLICIJE

Eksplodirao poklon koji je zapovjednik poljske policije dobio u Ukrajini, dvoje ozlijeđenih

Police block a road, amid reports of two explosions, in Przewodow
Foto: Jakub Orzechowski/AGENCJA WYBORC
1/2
15.12.2022.
u 16:03

Dodaje se da je policijski zapovjednik od srijede u bolnici na promatranju, dok civilnom djelatniku nije potrebna hospitalizacija.

Poklon koji je zapovjednik poljske policije dobio tijekom nedavnog posjeta Ukrajini eksplodirao je u sjedištu policije u Varšavi, uzrokujući lakše ozljede zapovjednika i jednog civilnog zaposlenika, priopćilo je u četvrtak poljsko ministarstvo unutarnjih poslova. Eksplozija se dogodila u srijedu ujutro u 7.50 sati, dodaju iz ministarstva.

Nije precizirano koji je predmet poljski zapovjednik dobio na poklon tijekom radnog posjeta Ukrajini. Zapovjednik se u nedjelju i ponedjeljak sastao s čelnicima ukrajinske policije i Službe za hitne situacije, prenosi AP. Nakon eksplozije, "poljska strana je zatražila od ukrajinske strane da pruži relevantna objašnjenja", rečeno je.

Dodaje se da je policijski zapovjednik od srijede u bolnici na promatranju, dok civilnom djelatniku nije potrebna hospitalizacija.

Poljska je saveznik Ukrajine i nudi joj različite oblike potpore od ruske invazije punog opsega 24. veljače. Poljska je poslala vojnu i humanitarnu pomoć Ukrajini i prihvatila veliki broj izbjeglica.

VIDEO: Buktinja progutala BMW na Ferenščici, javio se i svjedok: 'Vidio sam čovjeka u crnom kako trči, imao je fantomku i bocu u ruci'

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
07:09 16.12.2022.

Maketa drona Tu-141 "Strizh"?

MI
Mirelica
08:51 16.12.2022.

Zasto oni uopce primaju poklone?Nije li to zabranjeno?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije