usred noći

Eksplozija u zagrebačkoj Dubravi: Oštećena su dva vozila, u tijeku je istraga

Split: Potpuno izgorio automobil u Papandopulovoj ulici, u požaru oštećena još četiri vozila
Milan Sabic/PIXSELL/Ilustracija
26.04.2023.
u 07:56

Ozlijeđenih osoba nije bilo, a u tijeku je kriminalističko istraživanje.

Kako je izvijestila zagrebačka policija noćas oko 1.25 sati u Dubravi u Južnoj ulici nepoznati je počinitelj izazvao eksploziju uslijed koje su oštećena dva vozila.

Ozlijeđenih osoba nije bilo, a u tijeku je kriminalističko istraživanje. 

Kako doznaje Jutarnji list, nepoznata muška osoba je u dvorište obiteljske kuće 38-godišnjeg D.R. bacila neutvrđenu eksplozivnu napravu. Od siline detonacije oštećena su oba njegova automobila kao i fasada na kući.

 

Ključne riječi

Komentara 1

PA
pavlov
08:29 26.04.2023.

Opet traje borba za prevlast između Klicinih Zaštitara i Ekologa sa Knežije??? Da li se vraćamo kao članica EU-a u vrijeme kraj 90-ih početak 00????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije