Fejk-špijuni, Vučić i Seve i tretiranje Hrvatske kao neprijateljske države

27.08.2024. u 08:13

Srbija je policijska država u kojoj je cijeli sigurnosno-obavještajni aparat podređen zaštiti i obrani predsjednika Vučića, njegove vlasti i proizvodnji neprijatelja

Komentara 23

Avatar ćaćasenevraća
ćaćasenevraća
08:58 27.08.2024.

Srbija je dno Europe i zašto bi HR trebalo biti uopće briga za Srbiju.

XC
xcopy
10:21 27.08.2024.

Američki ambasador u Srbiji Christopher Hill, koji izigrava pokrovitelja i zaštitnika Aleksandra Vučića, izražava neslaganje sa američkim ambasadorom u Sarajevu Michaelom Murphyem u svezi Dodika. Amerika ima više politika za Balkan. SAD još izgleda nije označio prioritete na ovom području (ili jeste?), još dvojeći o tome kojem problemu i krizi se treba dati veća pažnja. Stoga su Srbiji (ali i BiH entitetu) odriješene ruke da radi što hoće i tako već desetljećima. Zamislite da još netko u Europi ima muda da posjeti Putina kad mu se prohtije, malo galame i on opet kako on hoće.

JR
Jr48
09:04 27.08.2024.

Vijesti i jeftini populizam i štoseve o atentatima koji su spriječeni u zadnji tren, špijune i zavjere usnatog vožda treba prestati objavljivati zagađujete medijski prostor s time. Ajde što u Srbiji to piju njihova sramota ali ovdje to stvarno netreba puštati u medijima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije