Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE ZNA SE VLASNIK

VIDEO Ferrari u kojem je stigao Bartulica stoji 348.000 eura, ima 819 konja i juri 330 km/h

Bartulica i Ferrari
Foto: Kruno Galjar
1/9
10.06.2024.
u 08:33

Ja ću biti glas običnih ljudi. Vama služim. I dalje ću govoriti u ime hrvatske djece koja su ugrožena, poručio je Bartulica u izbornom stožeru.

Novi hrvatski europarlamentarac Stephan Bartulica obećao je u svojem obraćanju nakon osvajanja mandata da će biti glas običnog čovjeka, a njegov dolazak u stožer Domovinskog pokreta će se pamtiti. Naime, stigao je u Ferrariju.

Riječ je o Ferrariju 296 GTS, kabrioletu čija se početna cijena kreće oko 348.000 eura, a o takvom iznosu rijetko koji Hrvat može sanjati, a kamoli ga imati. Automobil ima hibridni motor V6 , a motor s unutarnjim izgaranjem i elektromotor proizvode čak 819 konjskih snaga. Ferrari 296 GTS ima stražnji pogon i automatski mjenjač s osam brzina.

Najveća brzina koju može postići je 330 km/h, a do 100 kilometara na sat ubrzava za samo 2,4 sekunde. Iako superautomobili poput ovog nisu najbolji za okoliš, ovaj model jedan je od onih koji malo bolje kotiraju kod ekologa. Naime, proizvodi ''samo'' 149 grama CO2 po kilometru, a troši 6,4 litre na 100 kilometara, pišu 24sata.

Automobil u kojem je došao novi hrvatski eurozastupnik pravi je hommage Ferrarijevim modelima iz 1960-ih jer V6 motor, koji je ugrađen u ovaj motor, sličan je takvom motoru u 246 SP iz 1961. godine. U ovom trenutku nije poznato tko je vlasnik automobila i zašto su odlučili posuditi ga hrvatskom političaru.

VIDEO Ferrari u kojem je Bartulica došao u stožer DP-a

Osvojio mandat

Domovinski pokret osvojio je jedan mandat za Europski parlament, a njih će tamo predstavljati upravo Bartulica. "Dragi hrvatski narode, dragi simpatizeri DP-a, dragi prijatelji, stojim večeras pred vama u duhu zahvalnosti, prije svega dragom Bogu kojem dugujem sve. Snaga koja je ostala u meni tu je zbog njega, on je izvor i nosio me cijelo ovo vrijeme", rekao je. Zahvalio se svima te naglasio kako je kampanja bila prljava. 

"Ja ću biti glas običnih ljudi. Vama služim. I dalje ću govoriti uime hrvatske djece koja su ugrožena, hrvatske obitelji koja je ugrožena, neću se ispričavati za svoj stav da obitelj – majka, otac i djeca – moraju biti centar politike. Moramo njima služiti i tako će biti", rekao je Bartulica

UŽIVO Bartulica nakon rezultata: Još jednom ću ponoviti, sve sam stekao zakonito, nemam se za što ispričavati

Bartulica i Ferrari
1/75

Komentara 67

AN
analitičarka
08:48 10.06.2024.

Hahaha Jokić na aparatima 🤣 Viš kako je Bartulica OK. On i u pobjedi misli na Index i ostale partizanija medije, da imaju o čemu pisati i što istraživati! Čiji je automobil? Od kud mu? ... Kad su već odustali od Mesićevih stanova i čekova, Josipovićevih stanova, Milanovićevih kredita itd....

BI
bigstar
09:57 10.06.2024.

Inace vozac je Ivko Marić, sve ok i mogu razumijet provokaciju, al ja sam desni glasac i ovo me vrijeda…To je čovjek koji se bavi dilanjem droge, sudjelovao u okrsajima koji su zavrsavali ubojstvima i moze sram biti ekipu iz domovinskog pokreta ko ih promovira

DE
Demigodessnixie
09:22 10.06.2024.

Jasno vam je da je ovo trolanje novinara i "analiticara" bez smisla za humor...novinare u Hrvatskoj unistavaju predrasude

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije