SPUŠTALI SE HELIKOPTERIMA

Filmska operacija izraelskih komandosa: Uništili važan pogon u Siriji kojeg je Hezbollah ga koristio za razvoj oružja

13.09.2024.
u 19:00

Izrael je službeno odbio komentirati napad, no vojni izvori su neslužbeno, izraelskim i nekim zapadnim medijima potvrdili akciju

Ključne riječi

Komentara 5

TP
The_Point
19:48 13.09.2024.

Hezbolah je sportski priznao poraz.

Avatar Idler 3
Idler 3
19:21 13.09.2024.

Bravo !

Avatar kozorog
kozorog
16:30 14.09.2024.

Otkud izraelcima pravo napadati siriju? Prijetnja? Pa izrael je prijetnja sigurnosti svih susjeda. Ide kraju izraelsko iživljavanje nekažnjeno. Svaki ugriz hezbolaha bude sve oštriji. Bude i izrael gorio. Zasluženo. Zašto izrael nije pod sankcijama zbog okupacije golana? Zapadne obale? Gaze? Sramota da su vas židovi dobili na jeftinu foru, oni imaju pravo na tu zemlju, a drugi ne. Zašto, pitate se ikada? Na temelju vjerskih knjiga. A muslimanima i svim drugima spočitavate zaluđenost religijom. A ovima baš to priznate. Znam, ide ban..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije