POTRAGA U TIJEKU

Filmska pljačka u centru Pariza: Autom u rikverc uletjeli u dućan Louis Vuittona i za četiri minute ispraznili trgovinu

People visit Ginza shopping district in Tokyo
Foto: WILLY KURNIAWAN/REUTERS
1/3
30.09.2024.
u 15:48

Vrijednost ukradene robe procjenjuje se na oko 900.000 eura, a počinitelji su još uvijek u bijegu te se za njima intenzivno traga.

Luksuzna trgovina Louis Vuitton u centru Pariza, jutros je opljačkana, prenosi Le Figaro, pozivajući se na policijske izvore. Prema dostupnim informacijama, četiri osobe su u trgovinu provalile oko 4:30 ujutro, a nevjerojatno brzi počinitelji uspjeli su gotovo isprazniti dućan u samo četiri minute, odnoseći preko 100 luksuznih artikala poznate marke.

Vrijednost ukradene robe procjenjuje se na oko 900.000 eura, a počinitelji su još uvijek u bijegu te se za njima intenzivno traga. Le Parisien javlja kako su policijski službenici po dolasku zatekli ulazna vrata izbačena iz ležišta, s tragovima automobilskih guma i razbijenih farova na tlu. Prema informacijama Le Figaroa, provalnici su navodno ušli u trgovinu tako što su se zabili automobilom unatrag u vrata.

Francuski mediji također navode da postoji snimka nadzornih kamera koja potvrđuje da su provalnici u trgovini boravili samo četiri minute. Pljačku je prijavio zaposlenik hotela Au Manoir, smještenog nasuprot opljačkane trgovine, koji je rekao da su vrata u 4 ujutro još bila netaknuta, što potvrđuju i snimke s nadzornih kamera.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije