IVAN HRSTIĆ

Financiraju li stvarno Zorana Milanovića Rusi – ili možda samo volontira?

17.10.2024.
u 08:55

Netko je mogao pitati i uzima li izravno ruski novac za svoje usluge, no tek za to nema baš nikakvog dokaza. Kako god bilo, ni jedno od tih pitanja javno upućenih Predsjedniku RH nije primjereno da ih izgovori hrvatski ministar vanjskih poslova.

Komentara 31

LL
lijepa_li si
10:08 17.10.2024.

kod svih ,,bivših komunista,, postoji ono nešto, iskonsko, prorusko.

AN
Analitičarka
09:52 17.10.2024.

Jednako kao što je poklonio Albaniji naš sustav fiskalizacije BESPLATNO pa poslije postao savjetnik Ediju Rami (na sudu zbog koripcije). Rusi su u tom pouzdan partner jer tko bi inače radio za njih da te poslije otkače. Mandati traju kratakk period, a oni će ga plaćati preko pozicija "savjetnika" u firmama dugoročno.

PR
prajdali100
09:46 17.10.2024.

Ovaj čovjek pravi velike probleme.Lik koji nije htio uzeti pušku i braniti Domovinu,a mogao je, radi nam veliku štetu.Ministar obrane i načelnik glavnog stožera Vojske koji su Dragovoljci i koji su cijeli rat branili Domovinu sve to moraju trpjeti !!! Mogu misliti kako im je.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije